5 kilo watermeloen en een cactuskleed later..
Door: Marloes
Blijf op de hoogte en volg Marloes
22 Juli 2011 | Marokko, Fez
Op de terugweg leek het mij een goed idee om eens een lekker fruithapje te halen, met hapje bedoel ik een 5 kilo zware watermeloen. Waar we dus ook mee terug in het Riad kwamen. Wat ik me dus niet bedacht had was hoe we die watermeloen in stukken gingen snijden, maar daar had de eigenaar een goed plan voor, namelijk een klein broodmesje...
Vandaag zijn we zelf op pad gegaan met de zelfgetekende kaart van de eigenaar. Nee we zijn niet verdwaald.. alles ging in een keer goed waardoor we nog meer mooie stukken van de medina hebben gezien :-).
Een klein minpuntje was de hitte in combinatie met de berg die we besloten te beklimmen voor het mooie panorama uitzicht. Met zweet tot in onze naad kwamen we dan ook op de berg aan waardoor genieten de eerste paar minuten nog een beetje moeilijk was, maar achteraf was het zeker de moeite waard.
En nee we zijn niet thuisgekomen met nog een cactuskleed of een watermeloen, maar met een tas vol veels te zoete lokale koekjes.. en wij ons maar afvragen waarom alle marokkanen verotte of zelfs geen tanden meer hebben?!
Morgen ochtend gaan we een plek opzoeken waar het nog heter is, namelijk de woestijn.. oftewel aju paraplu ;-)
p.s Tinkerbell is een slet.
liefs,
Rianne & Marloes
22 Juli 2011 - 22:57
Marlijn:
Klinkt nog steeds erg gezellig meiden!
Groetjes vanuit een overvol Nijmegen, waar wij ook een gezellige avond hebben gehad met Jessie en Daniel!
Hoe lang mogen jullie eigenlijk nog genieten van het mooie Marokko? Veel plezier! -
26 Juli 2011 - 05:55
Iris:
Dat vraagt om foooootooooo's! :D
Vooral van Rianne's nieuwe aanwinst!! ;-)