21!!
Door: Marloes
Blijf op de hoogte en volg Marloes
29 April 2010 | Zuid-Afrika, Genadendal
Het begon met kingze, omdat de braai niet echt opschoot.. niet echt een hele goede keuze op een nuchtere maag, en de regel als je buurman moet drinken moet jij ook drinken was helemaal de dooddoener! Met moeite werd alle drank achterover geslagen en kon de braai beginnen, om als het waren toch nog even snel een bodem te leggen voor we naar het venster vertrokken (kroeg in Caledon) waar we ons feest verder gingen zetten.
Eenmaal aangekomen in ’t venster, barste het feest pas echt los, wie op het geniale idee kwam om ons alleen maar drank cadeau te doen?…en wie op het geniale idee kwam dat alles op moet?
Het werd dus allemaal een vreselijk zatte bedoeling, maar wel een enorm geslaagd feest, die ik niet snel zal vergeten!
De volgende dag was echter net iets minder leuk, aangezien ik op de bank had geslapen en wakker werd met een enorme kater, maar gelukkig was ik niet de enige! Liesbeth liep namelijk al uren rond met een emmer en de woorden “bleh ik wil kotsen”.
De hele dag was een grote ramp, dacht echt dat het einde van de wereld nader was. Heb dan ook de hele dag in mijn bed liggen rotten.
Dinsdag 27 April, Jarigg!!, maar geen idee wat me te wachten stond. Het enigste wat ik wist was dat ik een lange broek aan moest en geen witte kleren na 12 uur. Na een heerlijk ontbijtje van taart ^^ verzorgt door Zamora en Charlotte, moest ik er toch echt aan geloven!
We reden naar Caledon, want Liesbeth was natuurlijk ook jarig! In Caledon moesten we op de bank gaan zitten waarna we geblindoekt, geschminkt en met verjaardagmuts en al de auto ingevoerd werden, wat moet iedereen wel niet gedacht hebben!
Zo kwamen we dus ook aan op de plaats van bestemming en bij het ruiken van de benzinelucht wist ik dat mijn vermoeden klopte, quad rijden!!!
Nou het oefenrondje was al een groot succes, de helft van onze groep zat vast in de modder, en ikzelf had de halve struik meegenomen en toen moest het nog beginnen.
En wie was er natuurlijk alweer na 10 minuten omgeslagen met de quad? volgens mij hoef ik het antwoord al niet meer te geven..
Gelukkig verliep de rest van de toch wel vlekkenloos, qua rijden dan, niet qua modder en zand, zat namelijk helemaal van top tot teen onder.. Wat natuurlijk wel geheel mijn eigenschuld was, want geeft toe wat is er nou leuker dan door alle plassen zo hard mogelijk heen te rijden?
Na twee uur door bossen/ bergen etc. heen te hebben gereden was het dan helaas alweer afgelopen, had er zo nog wel een paar uur aan willen plakken!
Als afsluiting zijn we met z’n alle uit eten geweest, inclusief modderkleren natuurlijk!
’s Avond was het tijd om te skypen, nog steeds in mijn kleren die helemaal onder de modder zaten, maar gelukkig heeft niemand dat doorgehad!
De webcam ging aan en ineens was daar een enorme invasie van geluid en mensen, en kon ik dan eindelijk mijn broertje wat ‘echter’ feliciteren. Het was echt een perfecte afsluiting van een erg leuke verjaardag, even lekker met iedereen kletsen en de altijd flauwe grapjes van mijn vader (die ik toch al een tijdje niet gehoord had) aanhoren en toch een klein beetje deelnemen aan alle verjaardagsgezelligheid aan de andere kant van de wereld!
p.s foto’s volgens snel!
Liefs,
Marloes
29 April 2010 - 15:27
Irene:
Nog gefeliciteerd lieve Marloes!!! Zo te lezen heb je een mooie verjaardag gehad ;-) Geniet er van!
Kus xx -
04 Mei 2010 - 14:10
Manon:
Hey Marloes..
Wat tof dat je het zo naar je zin hebt zeg!!
Had je een berichtje op hyves achtergelaten voor je verjaardag. Hoop dat je die hebt gelezen.
Heel Veel Liefs en tot snel KUS Manon enne ps ook een dikke knuffel voor zamoor.